Arad: VIDEO ŞOCANT: Bunicii adolescentului înecat la ştrand nu au vrut să-l lase la baza de agrement

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arad: VIDEO ŞOCANT: Bunicii adolescentului înecat la ştrand nu au vrut să-l lase la baza de agrement
Arad: VIDEO ŞOCANT: Bunicii adolescentului înecat la ştrand nu au vrut să-l lase la baza de agrement

Bunicul adolescentului înecat într-unul din bazinele Ştrandului Neptun  din Arad a povestit că nu a vrut să-şi lase nepotul la baza de agrement.

Get the Flash Player to see this player.

url=/editor_files/Flash/ANUL 2009/iulie/MOV08851_videoplayback.flv width=300 height=200 loop=false play=false downloadable=false fullscreen=true displayNavigation=true displayDigits=true align=left dispPlaylist=none playlistThumbs=false

Citiţi şi:

Arad: UPDATE Scafandrii au reluat căutările tânărului dispărut în Mureş

ARAD: Trei copii înecaţi în Mureş



ORA 15.00

Mircea Cernatari, bunicul lui Adrian Racoviţean, tânărul mort după ce a leşinat într-un bazin de la ştrand a susţinut că nu a vrut  să-şi lase nepotul la baie.

Băiatul a insistat, însă, să plece su sora mamei lui, Nicoleta Cernatari.

Bunicul lui Adrian a mai susţinut că singura problemă de sănătate pe care o avea copilul era o deficienţă de auz.

"Avea aparat auditiv şi nu ştia să înoate. Nu îmi explic ce a căutat în bazin şi cum s-a întâmplat aşa ceva. La ora 18.00 a  plecat la ştrand şi la 20.00 s-a întâmplat tragedia"
, a declarat bunicul băiatului.

Mircea Cernatari a mai spus că îşi doreşte să afle ce i s-a întâmplat nepotului său cu adevărat pentru că nu îşi poate explica tragedia.


ORA 14.00

Adrian Racoviţean, tânărul de 17 ani mort azi-noapte după ce a fost găsit leşinat în bazinul de la Ştrandul Neptun, era „copilul de trupă” al echipei de fotbal ACU Arad.

Adolescentul care a murit în bazinul de la ştrand  era „copilul de trupă” al echipei de fotbal ACU

Bunicul său, Mircea Cernatari, e cel mai vechi om din club, îndeplinind rolul de secretar general. „Nea’ Mircea”, cum îl cunosc toţi apropiaţii grupării studenţeşti, şi-a ţinut nepotul aproape.

„Era practic de al casei. Ştiu că îi plăcea mult să stea în poartă la antrenamentele noastre. Era un copil deosebit, care a trăit alături de noi”, şi-a amintit Alexandru Ţamboi, administrator delegat şi antrenor cu portarii la ACU.

„E mare nenorocire, clubul transmite condoleanţe întregii familii”
, a adăugat Ţamboi.



ORA 13.00

Poliţiştii arădeni au declanşat o anchetă în cazul tânărului de 17 ani care a murit după ce a leşinat în bazinul cu valuri de la ştrand.

Adrian Racoviţeanu prezintă urme de lovituri pe corp ceea ce i-a determinat pe poliţişti să suspecteze o moarte violentă.

Potrivit primelor informaţii, tânărul ori a sărit în bazin şi s-a lovit ori i s-a făcut rău şi în cădere s-a lovit de marginea bazinului şi apoi a căzut în apă. 

Adâncimea bazinului cu valuri de la ştrand creşte progresiv, ajungând la 2 metri. Corpul băiatului a fost transportat la Serviciul de medicină legală unde, în scurt timp, va începe necropsia, în prezenţa poliţiştilor. 

ORA 11.00

Adrian Racoviţean, de 17 ani,  a fost găsit, duminică seara, leşinat în bazinul cu valuri de la Ştrand. El a a murit, la Spital. Medicii de la Spitalul Judeţean au depus eforturi toată noaptea să-i salveze viaţa băiatului, însă totul a fost în zadar.

„Starea tânărului a fost foarte gravă în momentul în care a fost adus la Unitatea de Primiri Urgenţe. În urma mai multor stopuri cardio respiratorii, inima lui a cedat. Cu toate că medicii au încercat să-l resusciteze ore în şir, tânărul nu a mai putut fi salvat”, a declarat Monica Puticiu, şefa Unităţii de Primiri Urgenţe.

Trupul adolescentului va fi dus în cursul acestei zile la medicina legală pentru autopsie.

Get the Flash Player to see this player.

url=/editor_files/Flash/declaratie medic.flv width=400 height=300 loop=false play=false downloadable=false fullscreen=true displayNavigation=true displayDigits=true align=left dispPlaylist=none playlistThumbs=false

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite