Urgenţele sunt în alertă maximă înainte de Crăciun. Personalul a fost suplimentat.

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Medicii sărbătoresc Crăciunul prin muncă
Medicii sărbătoresc Crăciunul prin muncă

Medicii arădeni nu vor şti nici în acest an ce înseamnă să petreci sărbătorile în familie. Atât personalul medical de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Arad, cât şi cel de la Spitalul Judeţean vor fi la datorie.

Aceştia vor munci pe brânci atât de Crăciun, cât şi de Revelion. Roberto Schill, managerul Ambulanţei din Arad, a anunţat în această dimineaţă că numărul echipajelor va creşte de sărbători. Astfel, vor fi mai multe ambulanţe atât în municipiu, cât şi în judeţ. Managerul a şi explicat de ce de sărbători este nevoie de mai multe ambulanţe.

„În perioada sărbătorilor, nici medicii de familie, nici cabinetele particulare şi nici policlinicile nu lucrează. Aşa că, cel mai probabil, toţi pacienţii vor apela la ambulanţă pentru orice problemă de sănătate. Şi în fiecare an am avut mai multe solicitări în preajma sărbătorilor decât într-o zi normală”, spune directorul de la Ambulanţă. Situaţia va fi la fel şi la Spitalul Judeţean, deoarece nici medicii de acolo nu vor avea liber. Conducerea spune că  programul va fi unul normal, la fel ca în fiecare zi. Gărzile vor fi non-stop pe urgenţă, iar cazurile grave vor intra în operaţie, indiferent de ce zi a anului este vorba.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite