Unul dintre cei patru hoți implicați în incidentul de la Afumați a fost prins la Arad

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Polițiștii de frontieră arădeni au reușit depistarea unuia dintre hoții implicați în incidentul de miercuri, de la Afumați. Este vorba despre Marian Voica care a încercat să părăsească țara cu un autocar, prin vama Nădlac.

Un bărbat care a încercat să fure, miercuri, un laptop dintr-o autoutilitară oprită pe DN2, în localitatea ilfoveană Afumaţi, a fost împuşcat în ceafă de poliţişti, iar alţi patru suspecţi s-au baricadat într-o casă, iar ulterior au fugit prin spatele imobilului. Bărbatul împușcat se află în comă.

Hoțul prins azi noapte la Nădlac a fost dus la audieri la București. Ceilalți trei sunt în continuare căutați de polițiști. Jaful a avut loc miercuri. Hoţii, cinci la număr, s-au urcat într-o maşină şi au încercat să fugă. Maşina a fost oprită, după ce poliţiştii au tras mai multe focuri de armă.

“Suspectul se afla într-un autocar care avea ca destinație finală Spania. Noi am primit o semnalare cu privire la faptul că suspecții de la Afumați vor încerca să părăsească țara, așa că am efectuat controale amănunțite pentru fiecare persoană care s-a prezentat în punctul de trecere a frontierei. Bărbatul de 30 de ani a fost reținut azi noapte, în jurul orei 23.40, la punctul de trecere a frontierei Nădlac și a fost predat organelor de poliție”, a declarat în această dimineață, Mihaela Leș, purtător de cuvânt la Inspectoratul Județean de Frontieră Arad.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite