Universitatea de Vest „Vasile Goldiş” din Arad se laudă cu sportivi de performanță

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sportiva Dana Dodean este premiată de rectorul Aurel Vlaicu
Sportiva Dana Dodean este premiată de rectorul Aurel Vlaicu

Comunitatea arădeană şi Senatul Universităţii de Vest „Vasile Goldiş” au salutat recentele succese sportive ale studenţilor Facultăţii de Educaţie Fizică şi Sport.

Dana Dodean, studentă în anul III a câştigat la Campionatul Naţional de Tenis de Masă care s-a desfăşurat la sfârşitul săptămânii trecute la Arad, cele trei titluri posibile de campioană la simplu, dublu şi mixt.

La acest succes se adaugă prestaţia de excepţie din lotul naţional al României la tenis de masă din meciul cu naţionala Italiei şi succesul internaţional din Qatar. În aceeaşi competiţie de la Arad, Adrian Dodean, fratele Danei, student în anul III al Facultăţii de Educaţie Fizică şi Sport a obţinut titlul de vicecampion naţional la tenis de masă, fraţii Dodean cucerind şi titlul naţional în proba de dublu mixt.

„Senatul Universităţii de Vest „Vasile Goldiş” sprijină performanţa studenţilor sportivi ai Facultăţii de Educaţie Fizică şi Sport, Actuala generaţie de studenţi ai Facultăţii de Educaţie Fizică şi Sport în frunte cu sportiva şi studenta noastră de excepţie Dana Dodean se ridică la o cotă internaţională”, a declarat Aurel Ardelean, rectorul Universității de Vest “Vasile Goldiș” Arad.

Reprezentanții instituției au mai spus că își doresc să dezvolte Box Club UVVG Arad, care a oferit arădenilor anul trecut 16 medalii naţionale şi internaţionale şi CSU Vasile Goldiş Arad, care s-a relansat în fotbal în lupta pentru promovare.

“Recenta noastră implicare în baschetul feminin atât prin echipa ICIM Universitatea „Vasile Goldiş” Arad, cât şi în artele marţiale, dovedesc deschiderea noastră spre toate ramurile sportive. În cadrul manifestărilor aniversare din luna mai 2010, dedicate celor 20 de ani de istorie academică a Universităţii noastre, vom sărbători, prin organizarea celei de-a V-a ediţie a Cupei UVVG, performanţele sportive de excepţie ale studenţilor noştri”, a adăugat profesorul universitar Aurel Ardelean, rectorul Universităţii de Vest „Vasile Goldiş”.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite