Unii arădeni au vrut să păcălească autorităţile pentru a obţine de mai multe ori ajutoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Reprezentanţii Primăriei spun că ajutoarele se dau o singură dată
Reprezentanţii Primăriei spun că ajutoarele se dau o singură dată

Au vrut să obţină ajutoare de două ori. Este vorba despre câteva persoane cu situaţii materiale precare, care au vrut să profite de ajutoarele oferite în Campania „Fii solidar – arădeni pentru arădeni”. În loc de o cerere, cât este normal, oamenii au depus mai multe pentru a solicita sprijin.

Organizatorii campaniei au spus că ajutoarele se acordă o singură dată unei personae sau familii.

„Au fost persoane care au depus cereri să primească ajutoare de mai multe ori. Noi avem o bază de date cu toţi cei care au depus cereri şi cu cei care au primit pachete astfel încât e imposibil să oferim ajutor de mai multe ori unei persoane. Facem un apel pe această cale tuturor celor care au nevoie de sprijin să înţeleagă faptul că vrem să ajutăm cât mai multe persoane şi nu putem oferi mai multe pachete unui singur caz”, a spus Alina Mrejeru, şef serviciu în cadrul Direcţiei de Dezvoltare şi Asistenţă Comunitară Arad.

De la începerea campaniei „Fii solidar – arădeni pentru arădeni”, organizatorii au făcut un bilanţ conform căruia 200 de familii au primit ajutoare. Pentru că acestă campanile se desfăşoară în continuare pentru donaţiile în bani, societatea de Cruce Roşie, filiala Arad, a deschis la BCR Agenţia Avram Iancu contul RO 30 RNCB 0016005441210015.

Din sumele colectate se vor acorda ajutoare de urgenţă în situaţii excepţionale.


Arad



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite