Un traficant de stupefiante italian a fost reţinut de poliţiştii de frontieră la Turnu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţiştii de frontieră i-au reținut la frontiera româno-maghiară
Poliţiştii de frontieră i-au reținut la frontiera româno-maghiară

Un italian dat în urmărire pentru trafic cu bunuri, furt, trafic de stupefiante şi vătămare corporală a fost reţinut de poliţiştii de frontieră arădeni la Turnu.

Bărbatul a fost depistat în timp ce intenţiona să treacă frontiera folosindu-se de un document de identitate falsificat.

„Acesta s-a prezentat în data de 13 septembrie, la Punctul de Trecere a Frontierei Turnu, pentru a ieşi din ţară, ca pasager într-un autocar şi s-a legitimat cu o carte de identitate italiană. Poliţiştii de frontieră au avut suspiciuni privind autenticitatea documentului prezentat, motiv pentru care s-a procedat la o verificare amănunţită a acestuia, ocazie cu care s-a constat că documentul este falsificat”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră Arad.

În urma verificărilor efectuate prin Punctul de Contact de la Oradea s-a stabilit că bărbatul este cetăţean italian, se numeste Michele Martino S., şi are 36 de ani. Acesta avea de ispăşit în Italia o pedeapsă cu închisoarea pentru săvârşirea de infracţiuni precum trafic cu bunuri, furt, trafic de stupefiante şi vătămare corporală. Pe numele acestuia, autorităţile italiene au emis, în data de 14 septembrie, un mandat de arestare.

Italianului i-au fost întocmite actele premergătoare începerii urmăririi penale pentru săvârşirea infracţiunilor de fals privind identitatea, uz de fals şi tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat, acesta fiind predat reprezentanţilor din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad în vederea extrădării.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite