Un tânăr i-a spart iubitei două telefoane mobile ca să nu mai poată vorbi cu niciun băiat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr de 22 de ani i-a spart iubitei telefoanele mobile, gelos că aceasta ar putea vorbi și cu alți băieți. Bărbatul s-a dat în spectacol în centrul orașului, unde a fost văzut de un echipaj de jandarmi.

P. Mihai din Paşcani, județul Iaşi, într-un acces de gelozie i-a smuls telefoanele mobile din mâna fostei prietene şi le-a izbit de asfalt, distrugându-le. “Cel în cauză a declarat în faţa jandarmilor că a recurs la gestul său din gelozie, spunând că nu doreşte ca fosta sa prietenă să mai vorbească la telefon şi cu alţi bărbaţi”, a declarat Florin Zapodean, purtător de cuvânt la Inspectoratul Județean de Jandarmi Arad.

Tânăra a depus imediat o plângere prealabilă de punere în mişcare a acţiunii penale faţă de P. Mihai pentru săvârşirea infracţiunii de distrugere. La rândul lor, jandarmii i-au întocmit tânărului actele premergătoare în vederea începerii urmăririi penale.

“Dosarul cu actele premergătoare începerii urmăririi penale va fi înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad pentru continuarea cercetărilor”, a adăugat Florin Zapodean.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite