Un tânăr este cercetat penal după ce a furat un telefon mobil şi 100 de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un echipaj de jandarmi aflat într-o misiune de menţinere a ordinii şi liniştii publice în zona cartierului Micalaca, a fost sesizat de către un bărbat de 40 de ani cu privire la faptul că un tânăr i-a sustras mai multe bunuri şi o sumă de bani din locuinţă.

În baza semnalmentelor oferite de persoana vătămată, jandarmii s-au deplasat în zona unui bar unde aceştia au băut cu o zi înainte, iar în urma verificărilor efectuate a fost identificat L. Ioan de 20 de ani din Secusigiu, jud. Arad.

Tânărul, după ce a consumat băuturi alcoolice împreună cu persoana vătămată la domiciliul acesteia şi profitând că bărbatul a adormit, i-a sustras telefonul mobil şi 100 Euro, după care a părăsit imobilul.

“În urma controlului corporal preventiv efectuat de jandarmi, a fost găsit asupra tânărului telefonul mobil, în valoare de 150 lei şi suma de 123 de lei, acesta reuşind să cheltuiască o parte din bani. Jandarmii i-au întocmit tânărului actele premergătoare în vederea începerii urmăririi penale”,  a declarat Florin Zapodean, purtător de cuvânt la Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Arad.
Dosarul cu actele premergătoare începerii urmăririi penale va fi înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad pentru continuarea cercetărilor.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite