Un tânăr din Arad a ajuns după gratii după ce s-a urcat drogat, la volan

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Produse etnobotanice
Produse etnobotanice

A fost oprit de două ori în trafic, consecutiv, sub influența drogurilor, iar acum a juns după gratii. Este întâmplarea unui tânăr de 22 de ani cdin Arad. Claudiu Romeo C. a fost reținut de oamenii legii după ce în noaptea de miercuri spre joi a fost oprit în trafic sub influența substanțelor stupefiante.

O noaptea mai târziu, același echipaj l-a oprit din nou pe tânăr, care se afla din nou sub influența drogurilor. Tânărul a fost condus la Spitalul Județean unde medicii i-au recoltat probe de sânge și urină.

Perseverenţa l-a băgat după gratii pe un tânăr în vârstă de 22 de ani, care a fost prins de poliţişti în două nopţi consecutive, conducând sub influenţa drogurilor. “Claudiu Romeo C. a fost astfel reţinut pentru 24 de ore și prezentat în faţa judecătorului cu propunere de arestare preventivă.

Băiatul susţine că în ambele seri a consumat ierburi etnobotanice, legale,  cumpărate dintr-un magazin de profil de pe raza municipiului, chiar dacă în sânge s-au găsit substanţe care certifică faptul că a consumat cannabis, drog interzis în România”, a declarat Camelia Tuduce, purtător de cuvânt la Inspectoratul Județean de Poliție Arad. Instanţa a eliberat pe numele tânărului un mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite