Un tânăr de 22 de ani se va alege cu un dosar penal după ce a furat deodorante auto

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reprezentantul unui supermarket situat pe starda Banu Mărăcine din Arad, a sesizat telefonic dispecerul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Arad cu privire la faptul că un tânăr a sustras mai multe produse din magazin.

Un echipaj de jandarmerie s-a deplasat imediat la faţa locului unde l-a prins în flagrant pe T. Lucian în vârstă de 22 de ani, din Iaşi, care a sustras de la raionul cu produse cosmetice mai multe bunuri, pe care le-a ascuns în buzunarele hainelor pe care le purta.

La controlul corporal preventiv efectuat de jandarmi, au fost găsite asupra tânărului 40 de bucăți deodorante pentru auto de 50 ml fiecare, în valoare totală de 159,60 lei. Produsele au fost restituite reprezentantului supermarketului, prejudiciul fiind recuperat integral.

“Jandarmii i-au întocmit tânărului actele premergătoare în vederea începerii urmăririi penale, fiind susceptibil de săvârşirea infracţiunii de furt calificat”, a declarat Florin Zapodean, purtător de cuvânt la Inspectoratul Județean de Jandarmi Arad.

Dosarul cu actele premergătoare începerii urmăririi penale a fost înaintat Biroului Investigaţii Criminale din cadrul I.P.J. Arad pentru continuarea cercetărilor.

Arad



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite