Un spectacol în regia Adelei Moldovan la Teatrul de Marionete Arad

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Duminică, 17 aprilie de la orele 11 se va juca spectacolul „Cei trei purceluşi” la Teatrul de Marionete Arad. Producţia a fost pusă în scenă de Adela Moldovan şi demonstrează neîndoios că unde-s trei puterea creşte şi că minciuna are picioare scurte. 

Din distribuţia acestui spectacol fac parte actorii Adina Doba, Mircea şi Izabela Moş şi Cristian Bordaş. Scenografia este realizată de Zoe Eisele Szucs. Biletele pentru spectacolul „Cei trei purceluşi” pot fi cumpărate de la casa de bilete a Teatrului de Marionete Arad, iar preţul unui bilet este de 6 lei. 

Teatrul de Marionete Arad a luat fiinţă în 7 mai 1951, întemeietor al instituţiei fiind considerat Cristian Frangopol. Peste câteva săptămâni Teatrul de Marionete Arad va aniversa 60 de ani de existenţă. Pe afişele instituţiei au fost înscrise până acum câteva sute de spectacole. Printre altele Teatrul de Marionete Arad este organizator al Festivalului Internaţional de Arta a Animaţiei Euromarionete. La început manifestarea a fost bianuală, pentru ca în ultima perioadă să fie organizată an de an.

Festivalul Internaţional de Arta Animaţiei Euromarionete se bucură de mare succes în lumea acestui gen de teatru, dar şi la public. În 2011 manifestarea va ajunge la cea de-a XII-a ediţie şi se poate mândri cu faptul că de-a lungul timpului a adus la Arad trupe din toată Europa, dar şi din ţară. La ediţia din 1999 a Festivalul Internaţional de Arta Animaţiei Euromarionete a participat şi o trupă de păpuşari din localitatea Hunan, China.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite