Un şofer turmentat a scăpat ca prin minune după ce s-a răsturnat cu maşina în şanţ

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat din judeţul Arad s-a răsturnat cu maşina, la ieşirea din municipiu, spre Oradea, după ce a tras brusc de volan şi a lovit bordura, crezând că nu mai poate evita impactul cu autoturismul din faţă, care a frânat brusc.

“Cineva a frânat brusc în faţa mea şi atunci am tras de volan, dar am prins bordura şi m-am răsturnat. Am consumat alcool, dar de dimineaţă, dar eu sunt foarte precaut în treburile astea”, a declarat Petru Oroş, şoferul vinovat.

image

Accidentul a fost produs însa de faptul că individul era într-o avansată stare de ebrietate. Poliţiştii spun că şoferul a consumat alcool. Fapta sa fiind de natură penală.

“Imediat după ce s-a răsturnat cu maşina, conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcool-test, rezultatul fiind de 1,05 miligrame per litru, alcool pur în aerul expirat”, a declarat agent şef principal Marinel Mariş, SPR Arad. Bărbatul a scăpat însă, ca prin minune, fără răni grave. A fost, totuşi,  transportat la spital, pentru recoltarea probelor biologice, care să-i  stabilească, cu exactitate, alcoolemia.

image

Şansa conducătorului auto, care şi-a avariat serios maşina, a fost că în  incident nu au fost implicate şi alte persoane, singura victimă fiind tocmai el.  Altfel, el ar fi putut risca pedeapsa cu inchisoarea. În această situaţie, şoferul petrecăret ar putea scăpa cu o amendă penală.

image
Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite