Un şofer beat de autobuz, a provocat un accident, punând în pericol viaţa călătorilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Autobuzul a fost avariat uşor
Autobuzul a fost avariat uşor

Panică ieri după masă pentru pasagerii unui autobuz . Un şofer turmentat le-a pus viaţa în pericol după ce a intrat cu autobuzul într-un alt autoturism.

Accidental s-a produs ieri, pe şoseaua de centură a oraşului. Şoferul unui autobus, ce tranporta călători din Aradul Nous pre central oraşului, ajuns la intersecţia cu strada Cezar, nu a păstrat distanţa regulamentară faţă de microbuzul care circula în faţa sa şi s-a lovit de el.  Din fericire, pasagerii au scăpat nevătămaţi, singurul care a avut nevoie de îngrijiri medicale fiind şoferul microbuzului care a fost rănit uşor.

Îndată ce au ajuns la faţa locului, poliţiştilor au început cercetările. Nu mică le-a fost mirarea când au constatat că şoferul autobuzului era băut.
„Pe fondul consumului de alcool, şoferul autobuzului a intrat în coliziune cu microbuzul care circula în faţa sa. Ambii şoferi au fost testaţi cu aparatul etilotest, iar în cazul şoferului de autobuz, acesta a indicat valoarea de 1, 13 alcool pur în aerul expirat. El a fost condus la spital unde i s-au recoltat două probe biologice”, a declarat inspector principal Răzvan Meszar, din cadrul Biroului Poliţiei Rutiere Arad.
Acum, şoferul autobuzului riscă să se aleagă cu dosar penal pentru conducere în stare de ebrietate pe drumurile publice.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite