Un șofer a fost prins de polițiști circulând cu peste 130 de km/h în oraș. Vitezomanul era băut

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Polițiștii rutieri au avut parte de surprize peste surprize în cadrul unei acțiuni. Aceștia au prins în trafic un  șofer care conducea cu 134 de km/h pe Calea Aurel Vlaicu. Mai mult, șoferul cu pricina era și băut, refuzând alcooltestul. Totodată, după ce au împărțit peste 100 de amenzi, oamenii legii au găsit și un bărbat care se afla la volanul unui autoturism, asta deși avea permisul suspendat.

Polițiștii rutieri arădeni au organizat în aceste zile, două acțiuni având ca scop principal depistarea conducătorilor auto care, deși au consumat băuturi alcoolice, droguri sau alte substanțe asemenătoare, s-au urcat fără nici o teamă la volanul autoturismelor.

“În cadrul acestor activităţi au fost  aplicate 94 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 10.900 lei, 54 din aceste sancţiuni fiind pentru depăşirea limitelor legale de viteză. 5 dintre condcătorii auto opriţi în trafic se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice, astfel încât, în funcţie de rezultatele probelor biologice recoltate urmează să fie aplicate măsurile legale ce se impun”, a declarat subcomisar Camelia Tuduce, purtător de cuvânt al Inspectoratului Județean al Poliției Arad.

De asemenea, acțiunea polițiștilor a lăsat șase șoferi fără permise iar alți trei fără certificate de înmatriculare.

Cursă nebună prin cartier

Lucian M., de 33 de ani, a fost înregistrat de radarul polițiștilor, cu 132 de km/h, adică cu 84 de km/h peste limita admisă de lege. Potrivit oamenilor legii, șoferul a refuzat testarea cu aparatul etilotest, astfel că el a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice care să stabilească cu exactitate nivelul alcoolemiei.

Tupeu fără limite

Polițiștii au mai găsit un șofer care a omis cu desăvârșire să respecte regulile de circulație. Tânărul, Andrei H., de 22 de ani, se afla la volanul unui autoturism și a depășit tocmai autospeciala de poliție chiar pe trecerea de pietoni.

 Un alt tânăr, Iacob G., de 39 de ani, a fost surprins pe DN7, în dreptul localității Nădlac.
“Bărbatul conducea un autoturism marca Skoda Octavia, din Italia, fără a poseda permis de conducere, astfel încât poliţiştii  i-au întocmit un dosar de cerectare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice au unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere”, a declarat subcomisar Camelia Tuduce, purtător de cuvânt al IPJ Arad.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite