Un profesor universitar a luat ţeapă de la CFR

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un profesor universitar din Arad a trăit o adevărată aventură, astăzi, în gara din Arad. Acesta a dorit să meargă la Deva, însă nu ştia ce îl va aştepta. Ajuns în gara, Cristian Măduţa, profesorul universitar a achiziţionat un bilet, cu 20 de minute înaintea plecării trenului.

 Apoi s-a uitat pe panou la ce linie vine trenul.

„Am luat bilet, m-am uitat pe panou, deoarece nu mai este birou de informaţii şi am mers la linia doi, că aşa scria acolo. Aşteptam trenul InterRegio Budapesta – Sibiu. Trenul pleca la 12.40. Am aşteptat la linia 2. Trenul a fost anunţat tot la linia 2 aşa că nu am avut nici o emoţie. Surpriza a venit când am văzut că nu mai vine trenul, iar cineva a spus că a plecat de la linia 1. Aşa am rămas în gară uitându-mă după trenul care pleca de la o altă linie, nu de la cea anunţată. Trenul acesta când ajunge la Arad se împarte în două. O parte merge spre Timişoara, una spre Sibiu. Am înţeles că cel spre Timişoara pleca de la linia 1, iar cel spre Sibiu de la 2. Nu ştiu ce s-a întâmplat de au plecat de la linia 1 în ambele direcţii. Cei care mergeau la Timişoara au apucat să se suie în tren, ceilalţi nu”, povesteşte tânărul profesor.

Acesta mai spune că a cerut explicaţii, iar şeful de gară a spus că trebuia să se uite pe linii după tren.

„Cum trebuia să ajung la Deva urgent am luat o maşină mică. Cu greu mi-am recuperat şi banii pe bilet. Ce făceam daca nu găseam maşină? cu ce mă duceam?”, se întreabă Cristian Măduţa.

Preţul biletului a fost de 42,80 lei, în timp ce cu maşina mică va plăti dublu.

Cum nu mai este birou de informaţii, greu iei legătura cu şeful de gară sau cu altcineva. Am suant şi noi şi ne-a răspuns o doamnă de la bilete care a spus că nu ne poate da detalii şi nici face legătura cu altcineva. 

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite