Un pieton a fost pe cale să ajungă la spital în urma unui accident petrecut pe Iuliu Maniu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Accidentul a avut în această dimineaţă pe Bulevardul Iuliu Maniu
Accidentul a avut în această dimineaţă pe Bulevardul Iuliu Maniu

Al doilea accident rutier în aceeaşi săptămână, pe acelaşi drum. Este vorba despre Bulevardul Iuliu Maniu, acolo unde, în această dimineaţă un pieton a fost pe cale să ajungă în stare gravă la spital.

Conducătorul unui autoturism a intrat într-o altă maşină care acorda prioritate pietonului angajat în traversarea trecerii din apropierea Liceului “Iuliu Maniu”. Este al doilea accident care se petrece, în ultima săptămână, în acelaşi loc.

Un autoturism Hyundai a frânat la trecerea de pietoni, iar din spate, o maşină Opel care nu a păstrat distanţa corespunzătoare, a intrat în coliziune cu jeepul. Din fericire, pietonul care era pe trecerea de pietoni nu fost accidentat, dar s-a ales cu o sperietură soră cu moartea. Traficul în zonă s-a desfăşurat cu dificultate preţ de aproape o oră, cât timp poliţiştii au efectuat cercetările de la faţa locului.

Patru maşini implicate în accident pe acelaşi drum

Nu mai puţin de patru autoturisme au fost implicate în urmă cu o săptămână într-un accident rutier, pe Bulevardul Iuliu Maniu. Vinovat de incident se face şoferul unui taxi care nu a păstrat distanţa corespunzătoare faţă de celelalte maşini de pe banda lui de mers.

Acesta a frânat brusc la semafor şi a reuşit să intre în trei maşini. În urma impactului în lanţ, două persoane au fost rănite uşor, dintre care şi un copil de şapte luni.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite