Un pantofar din Arad îi dă preşedintelui Traian Băsescu „papucii”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce i-a confecţionat preşedintelui Traian Băsescu o pereche de pantofi ideali pentru perioada de criză, Ştefan Filipaş va trimite astăzi coletul către Cotroceni. Ștefy pantofarul a lucrat aproximativ o zi pentru perecehea de pantofi a președintelui.

„L-am amabalat cu mare atenţie pentru ca pantofii să ajungă în siguranţă. În cursul acestei zile voi trimite coletul pe adresa de la Cotroceni, cu numele şefului statului la destinatar”, a spus Ştefy pantofarul. Încălţările sunt ambalate într-un colet înfăşurat în steagul ţării.

Prin acest gest, pantofarul îl invită pe preşedintele Traian Băsescu să poarte încălţări sută la sută româneşti. Ideea i-a venit imediat după ce a auzit declarația lui Traian Băsescu care spunea zilele trecute că și-ar dori să aibe un salariu mai mare pentru a putea să-și cumpere mai multe haine și încălțăminte.

„Aș vrea ca președintele să primească cadoul meu ca un dar în semn de patriotism. Am lucrat la ei aproximativ o zi și sper să fie pe placul lui”, a declarat Ștefan Filipaș. Pantofii sunt negri, confecționați din piele, în stil clasic, ideali pentru vârsta președintelui. Sunt prevăzuți cu șiret și sunt foarte comozi. „Sper ca toți românii să ne învățăm să punem mai mult accent pe produsele românești”, a adăugat Ştefan Filipaş.

Arad



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite