Un om al străzii a murit carbonizat într-o baracă iar un altul a fost intoxicat cu fum

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat în vârstă de 45 de ani şi-a găsit sfârşitul după ce baraca improvizată în care locuia a fost cuprinsă de flăcări. O altă persoană aflată în zonă a cerut ajutorul pompierilor iar aceştia au sosit în scurt timp la faţa locului cu o autospecială pentru a stinge flăcările.

„ Detaşamentul de Pompieri Arad a fost solicitat să se deplaseze de urgenţă pe strada Constantin Brâncoveanu, unde luase foc un adă­post impro­vi­zat în curtea unor blocuri de locuinţe. La faţa locului, s-a deplasat o autospecială şi cinci subofiţeri care au reuşit să salveze o persoană de 60 de ani care a fost preluată de Ambulanţă şi transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean. Din păcate, în adăpost se mai afla un bărbat de 45 de ani care a murit carbonizat”, a declarat un locotent de la Pompieri.

Intervenţia a durat 30 de minute şi au ars deşeuri menajere, vegetaţie uscată pe aproximativ 10 metri pătraţi. Cel mai probabil incendiul a pornit de la o ţigară uitată aprinsă de persoanele care se adăposteau în încăperea improvizată.

Arad



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite