Un om al străzii a făcut prăpăd în secţia primiri urgenţe a Spitalului Municipal din Arad

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Aparatură distrusă
Aparatură distrusă

Omul a ajuns beat pe mâna medicilor şi a  spart tot ce i-a căzut în mână. A distrus până şi instalaţia de oxigen, punând în pericol viaţa altor pacienţi. "A smuls instalaţia de oxigen,  a scos firele de la sistemul de monitorizare, a spart neonul, ravagii a facut..era beat, 8-9 avem din astia pe noapte”, a declarat Elena Stancu, asistentă.

Medicii au intrat în alertă în momentul în care bărbatul a distrus instalaţia de oxygen. “A început să se scurgă oxigen din instalaţie, era pericol de explozie, în plus a lăsat toată secţia fără oxygen. Vă daţi  seama dacă aveam o urgenţă”, a spus Robert Ţelu, medic.

Aparatura distrusă se ridică la 10.000 de euro

“Vă daţi seama că numai noi ştim pe  criza asta cum facem rost de aparatură şi vin oamenii ăştia, pe care îi şi găzduim şi o distrug”, a adăugat Robert Ţelu, medic. Secţia de urgenţe a spitalului municipal din Arad nu este păzită pe  timp de noapte.

image

Doar medicul, asistenta şi un brancardier sunt  obligaţi să ţină piept boschetarilor care de cele mai multe ori sunt morţi de beţi şi violenţi. “Agresorul a fost identificat de poliţişti şi este cercetat pentru  distrugere”, a declarat Camelia Tuduce, purtător de cuvânt IPJ Arad. Paguba nu va fi însă niciodată recuperată.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite