Un nou supermarket Billa se deschide mâine în mall-ul Atrium Center

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Aradul va avea un nou magazin Billa
Aradul va avea un nou magazin Billa

Arădenii vor avea parte începând de mâine de un nou magazin Billa, în cadrul complexului comercial Atrium Center. Prin acest nou supermagazin rețeaua Billa va ajunge la un număr de 46 de unități operate în România.

Supermagazinul se află situat în mall-ul Atrium are un spaţiu de vânzare de 1.200 mp și oferă spre vânzare aproximativ 7.500 de articole. Prin acest supermagazin Billa continuă promovarea noului concept bazat pe un aspect estetic și funcţional imbunătăţit. Accesul direct în spațiul de vânzare asigură optimizarea fluxului de clienţi, în timp de reducerea suprafeţelor vitrate garantează un confort termic sporit.

Magazinul beneficiază de cele mai performante tehnologii de refrigerare, incluzând ultimele modele de vitrine frigorifice, care se integrează într-o foarte modernă amenajare a spaţiului de vânzare şi modalitate de expunere a produselor.

Carnea este preluată de la furnizori certificaţi, în fiecare dimineaţă având loc un control exigent de care depinde acceptarea mărfii în magazin. Un medic veterinar stă întotdeauna la dispoziţia clienţilor cu sfaturi şi recomandări, certificând în acelaşi timp respectarea tuturor standardelor şi normelor igienico-sanitare în vigoare.

“O atracţie specială o constituie raionul Delicatese, unde o varietate mare de salate gata preparate, mezeluri şi alte specialităţi îşi aşteaptă clienţii,  mereu proaspete şi apetisante. Toate aceste produse sunt preparate pe loc în spaţiile amenajate în incinta magazinului, în fluxuri distincte sub control permanent”, a declarat Sabin Fane, director marketing Billa.


Arad



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite