Un nou curs pentru cei ce doresc să devină administratori de bloc

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reprezentanţii Uniunii Profesionale a Administratorilor au anunţat că au început înscrierile pentru un nou curs de administratori de condominii, care va începe în data de 1 iunie 2011.

Cursul durează două săptămâni, iar preadarea se face după  amiaza, între orele 17.00-19.00 şi sâmbăta între orele 10.00-12.00.

„Curicula care se predă la cursurile pentru administratori cuprinde legislaţia necesară administrării unui condominiu, mai precis legislaţia privind organizarea şi funcţionarea asociaţiilor de proprietari, reglementări financiar contabile, prevederi ale Codului Muncii şi Codului Fiscal”, spune Ladislau Heveşi,  preşedintele Uniunii Profesionale a Administratorilor Arad.

Persoanele care doresc să urmeze cursul pentru administrator de condominiu trebuie să prezinte o copie după actul de identitate şi cazierul judiciar. Este necesar ca cei care se prezintă la curs să aibă minim studii medii, nefiind impusă o limită de vârstă. Înscrierile şi cursurile se vor desfăşura la sediul Uniunii Profesionale a Administratorilor, str. L. Blaga, nr. 21.

Examenul pentru obţinerea atestatului se va susţine în cadrul Primăriei municipiului Arad. Atestatul de administrator de imobile se eliberează pentru o perioadă nedeterminată şi este valabil pe tot teritoriul României.



Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite