Un motociclist a fost prins cu 152 de km/h în cartierul Micălaca

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O acţiune de rutină a poliţiştilor s-a lăsat cu amenzi drastice şi cu zeci de permise reţinute. Poliţiştii arădeni au organizat  în ultimele zile,  mai multe acţiuni,  având ca scop prevenirea şi combaterea  accidentelor rutiere, precum şi disciplinizarea participanţilor la trafic.

A plouat cu amenzi

În urma acţiunilor desfăşurate, pentru neregulile constatate în trafic, atât în municipiu cât şi în judeţ, oamenii legii au aplicat nu mai puţin de 161 sancţiuni, în valoare totală de 15.627 lei.

„Cele mai multe abateri au constat în  depăşirea limitei legale de viteză, dar au fost depistaţi şi conducători auto care se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice”, a declarat subcomisar Camelia Tuduce, purtător de cuvânt al IPJ Arad.

Astfel, pentru aceste abateri, 25 de şoferi au rămas fără permise de conducere iar cinci fără certificate de înmatriculare. Totodată, poliţiştii au aplicat 68 de puncte de penalizare.

Motociclistul vitezoman

Cum este deja cunoscut faptul că oraşul vuieşte seara de sunetul motoarelor turate la maximum, poliţiştii au venit de hac unuia dintre vitezomani. Este vorba despre  Iosif M., în vârstă de 52 de ani, care conducea o motocicletă,  pe Calea Radnei, fiind înregistrat de aparatul radar având o viteză de 152 km/h în jurul orei 23.30. Bărbatul a fost sancţionat contravenţional, iar permisul de conducere i-a fost suspendat pe o perioadă de trei luni.
    

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite