UPDATE Cauza accidentului de pe strada Unirii se datorează neacordării de prioritate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un accident rutier petrecut în urmă cu doar câteva minute pe strada Unirii din municpiu a blocat circulația în zonă. Potrivit primelor informații, în accident a fost implicat și un moped, care în urma impactului a fost distrus aproape în întregime.

Ora 12.00

Un tânăr de 28 de ani a ajuns în această dimineață la Spitalul Județean după ce a fost accidentat ușor de către șoferul unui microbuz. Incidentul a avut loc la intersecția străzilor Unirii cu Decebal.

Polițiștii spun că tânărul care conducea un moped pe strada Unirii nu a oprit la semnul cedează trecerea, moment în care a fost accidentat de către un şofer de 30 de ani, care conducea regulamentar un microbuz, pe strada Decebal.

image

“În urma impactului, tânărul mopedist a fost rănit ușor. El a fost transportat la spital pentru a i se acorda îngrijiri medicale”, spune agent principal Ovidiu Liber, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean al Poliţiei Arad. Circulația în zonă s-a desfășurat cu dificultate preț de aproape o oră.

Ora 10.30

În momentul de față, mai multe echipaje de poliție și SMURD s-au deplasat la locul accidentului pentru a afla cauzele și a acorda primul ajutor răniților.

Vom reveni cu amănunte!

Arad



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite