Traficant de droguri italian, reţinut la Nădlac

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii de frontieră arădeni  au reţinut un cetăţean italian, cunoscut cu antecedente penale în Italia. Acesta este căutat pentru înşelăciune, trafic de stupefiante şi vătămare corporală.  

El intenţiona să treacă frontieră folosindu-se de documente de identitate falsificate.

„Astfel, în data de 17 mai, orele 21.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac, judeţul Arad, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, călătorind ca pasager într-un autocar ce avea ca destinaţie Amsterdam-Olanda, un bărbat care s-a legitimat cu o carte de identitate emisă de autorităţile italiene. La controlul de frontieră s-a constatat că documentul de identitate prezentat la control era falsificat prin înlocuirea fotografiei titularului, motiv pentru care persoanei în cauză i s-a întrerupt călătoria şi a fost condusă la sediul Poliţiei de Fronţiera pentru cercetari”, spune comisar de poliţie Daniel Iancu.
   
Acesta mai spune că în urma verificărilor efectuate prin Punctul de Contact de la Oradea, a rezultat faptul că bărbatul este cetăţean italian, dar are alta identitate şi se numeşte  T. L. Fernando Maria, în vârstă de 51 de ani.

Totodata, din primele verificari a rezultat  că acesta este cunoscut în Italia cu antecedente penale pentru înşelăciune, trafic de stupefiante şi vătămare corporală.

Cetăţeanului italian i-au fost intocmite actele premergătoare de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de fals privind identitatea, uz de fals şi tentativă de trecere a frontierei de stat. Poliţiştii spun că la finalizarea cazului urmează să fie luate măsurile legale ce se impun.


Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite