Un grup de transfugi dintre cei evadați a fost găsit în cimitirul din Sântana

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Alți 15 migranți au fost depistați de polițiștii arădeni în cimitirul catolic din localitatea Sântana. Aceștia au fost conduși la Poliție unde au fost audiați, iar ulterior transferați la Centrul de Cazare a Străinilor din Horia, locul de unde au evadat. Au mai rămas trei migranți căutați de oamenii legii.

După o evadare demnă de scenariile unor filme de acțiune și căutări pe măsură, polițiștii au reușit să pună mâna pe o mare parte a grupului de transfugi. După ce vineri seara au fost găsiți patru dintre ei, într-un tren personal care circula pe ruta Sântana- Arad, ieri seară, alți 15 dintre evadați au fost găsiți.

“În urma activităţilor de căutare şi scotocire, în cursul zilei de vineri au fost depistaţi 4 din aceşti cetăţeni străini, iar sâmbătă au fost reţinuţi încă 15.  Cetăţenii algerieni şi tunisieni au fost depistaţi  în zona localităţii arădene Sântana, unde erau ascunşi în lanurile de culturi şi în zona unui fost cimitir catolic”, a declarat subcomisar Camelia Tuduce, purtător de cuvânt al Inspectoratului Județean al Poliția Arad.

Cei 21 de migranți, cu vârste cuprinse între 20 și 30 de ani, din Algeria și Tunisia, au fost escortați înapoi la Centrul de Cazare a Străinilor Luați în Custodie Publică Arad.

Conform reprezentaților Oficiului Român de Imigrări, aceștia urmează în curând să fie expulzați în țările lor de origine.
Zeci de jandarmi și polițiști continuă să îi caute pe ceilalți trei transfugi care sunt încă în libertate.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite