Mai multe deținute vor susține azi un program de cântece și poezii religioase

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În această dimineață, un grup de 12 persoane private de libertate, femei, aflate în custodia Penitenciarului Arad vor participa la slujba oficiată de Biserica Adventistă din Micălaca. Evenimentul începe la ora 10.00 și va dura trei ore.

Cele 12 deținute participă constant la activităţile moral-religioase organizate de bisericile din oraș, Astăzi, de la ora 10.00, deținutele vor fi prezente la programul religios al cultului adventist de ziua a VII-a la Biserica Adventistă Micălaca - Arad, unde vor prezenta un program de cântece şi poezii religioase.

“Acţiunea urmăreşte să ofere persoanelor private de libertate oportunitatea de a participa la o întrunire spirituală, care se aşteaptă a fi marcată de toleranţă, credinţă şi acceptare a semenilor”, a declarat Eduard Magold, purtător de cuvânt la Penitenciarul de Maximă Siguranță Arad.

Acesta a mai spus că în urma cțiunii se doreşte demitizarea imaginii de persoană privată de libertate din sistemul de reprezentări sociale al membrilor comunităţii.

Arad



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite