Un elev de 16 ani a ajuns pe patul de spital după ce s-a bătut cu un alt tânăr, în pauza dintre ore

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Profesorii Liceului „Csiky Gergely”, unde a avut loc altercaţia, spun că au probleme mari cu elevul care acum se află la spital. Altercaţia dintre cei doi tineri a avut loc marţi, în Liceul „Csiky Gergely”.

Daniel Băncescu, elev în clasa a X-a, şi-a ameninţat un fost coleg  cu un baston cu electroşocuri. Cel din urmă s-a înfuriat şi l-a lovit. „Incidentul a avut loc în pauză. Cu Daniel avem probleme de mult timp, pentru că este un elev indisciplinat. Are nota scăzută la purtare, iar săptămâna trecută a fost exmatriculat pentru cinci zile”, a declarat Juhasz Bela, directorul şcolii.

Tânărul de 16 ani a ajuns la Spitalul Judeţean şi povesteşte că nu-şi mai aduce aminte nimic. „Nu ştiu cum am ajuns aici. Nu îmi mai amintesc cu cine m-am certat sau ce s-a întâmplat exact. Acum mă simt mai bine”, a mărturisit Daniel Băncescu.

Elev problemă de ani de zile

Profesorii şi colegii lui Daniel spun că acesta are probleme grave de comportament şi că în fiecare an are nota patru la purtare. „Nu-l putem exmatricula definitv pentru că zece clase sunt obligatorii să le termine. Este un elev agresiv şi de multe ori a fost implicat în scandaluri cu restul colegilor”, a adăugat directorul liceului. Profesorii au început o anchetă internă şi spun că nici de această dată, Daniel nu va scăpa nepedepsit.

„Am fost martor la incident. Dani a scos un baston cu electroşocuri şi l-a ameninţat pe un fost coleg care s-a transferat la Liceul Sportiv. Acesta din urmă a sărit mai apoi la bătaie”, a explicat Zsolt Zsori, coleg cu Daniel. Mama băiatului problemă nu a depus încă plângere la poliţie deoarece recunoaşte că fiul ei nu este „uşă de biserică”. „Am fost sesizaţi de către medici că un minor a fost bătut de un coleg de şcoală. Dacă va depune plângere împotriva colegului său, acesta ar putea fi cercetat pentru loviri. Agresorul a fost sancţionat contravenţional”, a declarat Camelia Tuduce purtătorul de cuvânt al IPJ Arad.

 “Am discutat şi cu fostul elev şi i-am interzis să mai intre la noi în liceu, ca să evităm astfel de incidente”, Juhasz Bela, directorul Liceului Csiky Gergely

Elevul de 16 a ameninţat anul trecut cu o bombă

Daniel Băncescu este cunoscut şi în rândul organelor legii, care anul trecut au fost puse pe jar, după ce tânărul de numai 16 ani a sunat la numărul unic de urgenţă 112 şi a anunţat că în staţia CFR Arad este amplasată o bombă care urmează să explodeze. După gluma făcută, elevul a fost supus unor controale psihologice amănunţite şi a urmat un tratament medicamentos.

Arad



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite