Un elev de 14 ani și-a lovit colegul de clasă cu un scaun în cap

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un copil de 14 ani a ajuns în această după masă la Spitalul Clinic Județean după ce în timpul pauzei, un coleg de aceeași vârstă l-a lovit din greșeală cu un scaun în dreptul arcadei.

Incidentul a avut loc în sala de clasă a Școlii Generale Nr. 9 din cartierul Bujac. Robert Molnar de 14 ani se juca cu un coleg în timpul pauzei, când un alt băiat a ridicat un scaun lovindu-l din greșeală în dreptul arcadei.

“Elevii se jucau pur și simplu. A fost un accident. Au fost anunțați imediat părinții minorului care pâna la sosirea Ambulanței a primit îngrijiri medicale la cabinetul școliii”, a declarat Nicolae Pellegrini, inspector adjunct în cadrul Inspectoratului Școlar Județean Arad.

image

Conducerea Școlii Generale Nr. 9 a dispus o anchetă internă pentru a stabili cu exactitate circumstanțele care au adus la producerea incidentului. Robert Molnar de 14 ani este în prezent internat la secția de Pediatrie din cadrul Spitalului Clinic Județean, iar starea lui este din fericire, în afara oricărui pericol.

“Va rămâne internat cel mai probabil până mâine, însă starea lui este stabilă. Pacientul nu a fost nicio clipă inconștient. Copilul a suferit un traumatism însă în prezent se simte bine”, a declarat asistenta șefă de la Pediatrie, doamna Sârb.

Arad



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite