Un copil se află pe patul de spital după ce s-a electrocutat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un  băiețel de numai trei ani din orașul Pâncota a ajuns la Spitalul Clinic Județean Arad după ce a atins o betonieră aflată în curtea casei și s-a electrocutat. Pacientul se zbate acum între viață și moarte pe patul de spital, spre disperarea părinților și a medicilor, care se chinuie să îl salveze.

Micuțul se juca în gospodărie, însă o clipă de neatenție din partea părinților a fost suficientă pentru ca tragedia să se producă. Acesta a atins betoniera cu care tatăl său muncea și care era pusă în funcțiune. Imediat micuțul a fost aruncat la pământ iar părinții și-au dat seama că s-a întâmplat ceva, datorită zgomotului puternic. Aceștia au anunțat îndată medicii iar o ambulanță l-a transportat pe micul pacient de urgență la spital. Aici i s-a acordat imediat îngrijiri medicale dar cu toate acestea, starea băiețelului este gravă, fiind monitorizat în permanență.

Pe fir au intrat și cei de la Protecția Copilului, care au demarat o anchetă pentru a stabili cu certitudine circumstanțele în care s-a petrecut tragedia.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite