Un copil de doi ani a ajuns la spital după ce a fost agresat sexual. Mama aruncă vina pe tatăl vitreg al băiatului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bunica și mama copilului, alături de micuțul Roland
Bunica și mama copilului, alături de micuțul Roland

Băiețelul se află acum în grija medicilor, care l-au preluat imediat ce acesta a fost adus la Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad. Povestea sa este cu adevărat șocantă.  Minorul, în vârstă de 2 ani, din localitatea Pecica, se pare că a fost supus unei agresiuni sexuale. Mama băiatului arată cu degetul spre soțul ei, tatăl vitreg al băiatului, și spre prietenul acestuia, un tânăr de 24 de ani.

Roland Ballo a ajuns la spital însoțit de mama, Erica Bardașu și de bunica sa. Micuțul se afla în stare gravă iar rana îi sângera.

“Copilul de doi ani și o lună prezenta o plagă cu hemoragie în jurul anusului, extinsă până la scrot, cu dureri intense. Din afirmațiile mamei și a bunicii, copilul ar fi suferit un traumatism anal. Chiar și copilul a povestit cu cuvintele lui că I s-ar fi introdus un obiect mai mare și gros în anus, care i-a provocat dureri mari.Copilul era foarte speriat și a fost internat imediat”, a declarat dr. Teodora Olariu, manager al Spitalului Clinic Județean Arad.

Mama susține că nu știa nimic

Deși întreaga nenorocire s-ar fi petrecut în urmă cu câteva zile, în casa din localitatea Pecica a soților Bardașu, Erica Bardașu, mama micuțului, susține că nu și-a dat seama de suferința băiețelului, decât după ce starea lui s-a înrăutățit.

"Nu am știut ce s-a întâmplat. Când a început să sângereze și să fie tot mai rău, am anunțat Poliția și Salvarea", a povestit mama micuțului.

Suspecții se declară nevinovați

La fel de neștiutori se arată și cei doi bărbați, care au devenit suspecții principali. Aceștia le-au povestit oamenilor legii că nu s-au atins de micuț și că sunt hotărâți să se apere până în pânzele albe.

"Polițiștii au declanșant imediat o anchetă. Astăzi, cei doi suspecți au fost supuși testului poligraf. Se continuă cercetările pentru a stabili cu exactiate ce s-a întâmplat", a declarat subcomisar Camelia Tuduce, purtător de cuvânt al Inspectoratului Județean al Poliției Arad.

Citește în Adevărul de mâine mai multe detalii despre acest caz cutremurător.

Arad



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite