Un copil de doi ani a fost strivit de o poartă de metal în localitatea Târnova

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un băiat de doar doi ani a fost aseară la un pas de moarte, după ce o poartă de metal a căzut pe el. Tragedia a avut loc în Târnova. Mama copilului a deschis poarta de metal a casei ca să scoată din curte un ATV, moment în care băiatul a fost prins la mijloc.

Medicii de la Spitalul Judeţean l-au supus unor investigaţii serioase. „Copilul este bine, nu mai are probleme. Ieri, când a ajuns la noi s-a simţit rău, dar i-am făcut o tomografie şi alte investigaţii pentru a vedea dacă în urma loviturii nu a suferit leziuni serioase.

Din fericire, se va recupera în curând”, a declarat Henry Osakwe, medicul care îl supraveghează. La rândul lor, şi poliţiştii au ănceput o anchetă în acest caz.

„Noi am făcut cercetări la faţa locului. Mama copilului a încercat să scoată un ATV din curte, iar o bucată de metal din poartă s-a desprins în acel moment şi a căzut peste copil”, a precizat subcomisar Camelia Tuduce, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean al Poliţiei Arad.

Oamenii legii încearcă acum să afle exact în ce circumstanţe a avut loc accidentul de aseară. Copilul va mai rămâne la spital câteva zile pentru a se evita apariţia complicaţiilor.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite