Un copil de doi ani a căzut într-o căldare cu apă fierbinte

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un caz care a reușit să îi uimească până și pe medici. Un copilaș de numai doi ani a ajuns în stare gravă la spital și asta din neglijența părinților.

Incidentul s-a petrecut zilele trecute într-o localitate din județul Arad, lângă orașul Ineu. Micuțul de numai doi anișori, care face parte dintr-o familie defavorizată, se juca în curtea casei când, din greșeală, a căzut într-o căldare unde părinții tocmai fierbeau apă pentru mâncare. El a fost scos imediat de părinți care au alertat într-un suflet autoritățile. Ajuns la fața locului, echipajul Smurd i-a acordat micuțului primele îngrijiri medicale iar acesta a fost transportat de urgență la spital. Medicii au constatat cu stupoare că băiețelul avea suprafața corpului arsă, astfel s-au văzut nevoiți să apeleze la elicopterul Smurd care l-a transportat pe băiețel la spitalul din București. Deocamdată, starea acestuia este precară, medicii încercând să facă tot posibilul ca băiețelul să fie salvat.

Conform purtătorului de cuvânt, Angelica Stana, pe fir au intrat și cei de la Protecția Copilului din Arad, care au luat la puricat cazul și încearcă să stabilească condițiile în care este crescut micuțului , iar dacă va fi nevoie, autoritățile promit că vor lua măsuri în acest caz.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite