Un copil de 15 ani a fost strivit într-o balotieră dar a scăpat cu viață

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un copil de 15 ani din judeţul Arad se zbate între viaţă şi moarte  pe patul de spital, după ce a fost strivit într-o balotiera. Părinţii îl  ştiau la şcoala, însă băiatul vroia bani pentru haine noi de Crăciun,  aşa că s-a dus să muncească la un vecin

A sărit însă peste utilajul aflat în functiune, iar balotiera i-a prins hainele şi l-a tras în cuvă.  Copilul este acum la reanimare cu cel puţin 6 fracturi deschise. O clipă de neatenţie l-ar fi putut costa viaţa.

Locul unde a fost găsit copilul

Băiatul câştiga un ban lucrând cu ziua în satul Gurba. Un vecin l-a chemat sa îl ajute să facă baloţi şi atunci s-a întâmplat nenorocirea. “A sărit peste utilajul care mergea, i-a prins haina şi atâta l-a învârtit că a dat hainele jos de pe el. Putea să moară” , a declarat unul dintre martori. “Băiatul nu mai venea şi ne-am dus să vedem ce e cu el, l-a găsit culcat sub balotieră, părea mort. Era dezbrăcat şi avea un os ieşit din mână. Eu am leşinat, când am văzut, mi-au dat 2 palme sa mă trezesc”, a spus un alt martor.


 
Copilul ar fi trebuit să fie la şcoală. Nu a spus nimănui şi s-a dus să  facă un ban. “E un băiat sărac. Mi-a zis, unchiule vreau şi eu  nişte haine noi de Crăciun. La aşa un accident putea să moară”, a spus unchiul copilului.
 
Băiatul a ajuns la spital, mai mult mort decât viu. “Băiatul a fost contorsionat de un utilaj agricol.A necesitat o serie de intervenţii chirurgicale destul de complicate. Are 6 fracturi, e în stare gravă”, a declarat Zeno Moldovan, şef secţie pediatrie Spitalul judeţean Arad.
 
Băiatul este internat în secţia de reanimare a Spitalului judeţean Arad . Dacă starea lui se va ameliora, va fi supus mai multor intervenţii chirurgicale. Poliţiştii tratează încidentul ca pe o autoaccidentare. Dar, dacă părinţii vor depune plângere împotriva celui pentru care a muncit băiatul, acesta va putea fi cercetat pentru  vătămare corporală.


Ce a mai rămas din telefonul copilului
Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite