Un colet a explodat în braţele cumnatei primarului din Socodor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ioan Jurca, primarul din localitatea Socodor
Ioan Jurca, primarul din localitatea Socodor

Crăciun cu peripeţii pentru familia primarului din localitatea Socodor, judeţul Arad care a trecut prin momente de groază după ce o cutie a explodat în braţele cumnatei edilului şef.

Incidentul a avut loc marţi, când la adresa fratelui primarului din localitatea Socodor a ajuns un colet mic. Potrivit rudelor primarului Ioan Jurca, cumnata acestuia a deschis cutia chiar în incinta oficiului poştal din localitate. Mare i-a fost surprinderea femeii când în momentul în care a deschis cutia, aceasta a explodat.

„Era un pachet mic, de mărimea unei cutii de ciocolată. În el se afla un spray de gaz folosit la încărcatul brichetelor şi praf de puşcă. A explodat în momentul în care a fost deschis de soţia fratelui meu, ea fiind cea care a ridicat coletul. Nu a fost rănită nici ea, nici altă persoană din oficiu, explozia fiind de mică amploare. Pe colet nu era indicat expeditorul, ci doar numele fratelui meu, la destinatar”, a declarat primarul localităţii Socodor, Ioan Jura.

La rândul lor, poliţiştii arădeni au confirmat evenimentul. „În colet se afla un spray care a explodat, fără a răni vreo persoană”, a declarat Camelia Tuduce, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Arad.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite