Un cadavru neidentificat a fost găsit pe DN7, în mijlocul drumului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Medicii legiști au preluat cadavrul tânărului
Medicii legiști au preluat cadavrul tânărului

Șoc pentru vatmanul și câțiva călători care circulau pe ruta Arad-Vladimirescu. Acesta a oprit brusc și a sunat la 112 după ce a zărit în mijlocul drumului cadavrul plin de sânge al unui tânăr. Nimeni nu știe ce s-a întâmplat cu tânărul, însă cert este că medicii chemați de urgență la fața locului nu au mai putut face decât să constate decesul.

Tragicul accident a avut loc aseară la intrarea în localitatea Vladimirescu. Cel mai probabil tânărul decedat mergea spre casă, pe jos, pe marginea drumului.

Polițiștii sosiți la fața locului au acum două variante. Este foarte posibil ca acesta să fi fost lovit de una sau mai multe mașini sau, o altă variantă luată în calcul ar fi cea conform căreia tânărul a fost acroșat de tramvai iar mai apoi azvârlit pe mijlocul şoselei unde a fost lovit de maşini. Un lucru este cert, în afara tramvaiului care circula spre Vladimirescu, nici un şofer nu a oprit în urma accidentului.

Vatmanul tramvaiului a fost dus la Spitalul Judeţean Arad pentru probe de sânge iar oamenii legii au căutat urme de frânare la locul accidentului, însă în zadar. Pentru a desluşi misterele acestui accident, poliţiştii au început o anchetă.

Trupul neînsuflețit al tânărului a fost preluat de medicina legală şi transportat la morgă pentru necropsie. În plus, poliţiştii speră să-l poată identifica cât de repede pentru ca mai apoi să-i poată anunţa rudele. 

Arad



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite