Un bărbat s-a sinucis după ce s-a aruncat sub roțile trenului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Medicii ajunși la fața locului nu au mai putut decât să constate decesul
Medicii ajunși la fața locului nu au mai putut decât să constate decesul

Mecanicul unui tren care circula pe ruta Arad- Sânicolaul Mare a sunat disperat la 112 pentru a cere ajutor după ce și-a dat seama că a lovit o persoană. Echipajul Smurd ajuns la fața locului nu a mai putut decât să constate decesul, bărbatul fiind efectiv tranșat între liniile de tren.

De o descoperire macabră au avut parte astăzi polițiștii arădeni. Aceștia au fost solicitați să intervină după ce mecanicul locomotivei care circula pe ruta Arad- Sânicolaul Mare a dat alarma.

„Mecanicul trenului care circula pe relaţia Arad – Sânicolau Mare între staţiile CFR Aradul Nou şi Arad a observat o persoană accidentată care se afla căzută între firele liniei”, a declarat Ovidiu Liber, purtător de cuvânt al Inspectoratului Județean al Poliției Arad.

După ce au reușit să depisteze exact locul unde mecanicul susținea că a văzut cadavrul, medicii echipajului Smurd au avut parte de o descoperire demnă de imaginile unui film horror. Trupul bărbatului a fost găsit fără suflare, pur și simplu tranșat de roțile trenului. Astfel, echipajul SMURD nu a mai putut decât să constate decesul.

Deși inițial nu a fost identificat, criminaliștii au reușit să deslușască misterul. Se pare că bărbatul își planificase în amănunt sinuciderea, mai ales că asupra sa a fost găsit un bilet de adio, în care acesta își luat rămas bun de la soția sa, dar nu înainte de a o anunța că va primi un colet la locul de muncă.

Cadavrul a fost preluat de Medicina Legală și transportat la morga Spitalului Clinic Județean Arad pentru efectuarea autopsiei, medicii legiști urmând să stabilească cu exactitate cauzele decesului.

Bărbatul, bolnav psihic

Polițiștii arădeni au continuat ancheta, reușind în scurt timp să îl identifice pe bărbat.

„În urma cercetărilor efectuate poliţiştii Serviciului Judeţean de Poliţie Transporturi Arad, au reuşit identificarea persoanei decedate ca fiind B.B. de 57 ani din Arad, stabilind totodată că bărbatul a fost accidentat în jurul orelor 05.50 de locomotiva trenului care circula pe ruta Timişoara-Arad. De asemenea, din verificări a rezultat faptul că acesta era cunoscut cu afecţiuni psihice”, a declarat Ovidiu Liber, purtător de cuvânt al Inspectoratului Județean al Poliției Arad.

Polițiștii arădeni vor continua cercetările pentru a stabili cu exactitate cum s-a petrecut tragedia.

Arad



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite