Un bărbat dat în urmărire națională pentru că a condus fără permis a fost prins de către jandarmi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

L. Gheorghe de 30 de ani din Arad era dat în urmărire națională de către Inspectoratul de Poliție Arad pentru că se sustrăgea de la pedeapsa de un an și șase luni de închisoare.

Potrivit polițiștilor, bărbatul avea emis acest mandat de executare pentru infracțiuni la regimul circulației. L. Gheorghe a fost prins de către jandarmi pe o stradă din cartierul arădean Micălaca, în timp ce se plimba.

“O patrulă mixtă formată dintr-un jandarm şi un poliţist, aflată într-o misiune de menţinere a ordinii şi liniştii publice în zona cartierului Micalaca, l-a depistat pe L. Gheorghe, în vârstă de 30 de ani din Arad dat în urmărire naţională. În urma verificărilor efectuate, patrula a constatat că L. Gheorghe a fost dat în urmărire naţională de către Inspectoratul de Poliţie Judeţean Arad, din data de 11.04.2007, fiind emis pe numele acestuia un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de 1 ani şi 6 luni pentru săvârşirea de infracţiuni la regimul circulaţiei”, a declarat Florin Zapodean, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Arad.

Bărbatul a fost predat imediat agenţiilor din cadrul Inspectoratul de Poliţie Judeţean Arad, în vederea luării măsurilor legale.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite