Un bărbat a murit înecat în fântâna din curtea casei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Victima nu a mai fost văzută încă de duminica seara și abia azi dimineață vecinii au alertat autoritățile. Bărbatul a fost scos din fântână, însă nu a existat nici o șansă ca acesta să fi supraviețuit.

Secţia de Pompieri din Ineu s-a deplasat în această zi, cu echipajul de căutare-salvare, în localitatea Moroda, pentru a căuta un bărbat, despre care aparţinătorii au presupus că a căzut în fântână.

Familia l-a căutat începând de duminică seara și până astăzi, însă fără nici o șansă. Abia într-un  târziu au decis să ceară ajutor și să sune la 112.
„Pompierii au fost solicitaţi să caute în fântâna casei, iar din nefericire bănuielile familiei s-au adeverit. După aproximativ 30 de minute, echipajul de căutare a reuşit să localizeze victima şi să o scoată la suprafaţă“, a declarat Sorina Ambruș, purtător de cuvânt al Inspectoratului Județean Școlar Arad.
Cadavrul bărbatului a fost ridicat de Medicina Legală și transportat la morgă, pentru efectuarea necropsiei. Abia după ce vor primi rezultatul autopsiei, polițiștii vor demara o anchetă.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite