Un bărbat a intrat în vestiarul unei societăți de unde a furat mai multe bunuri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbatul a fost predat polițiștilor
Bărbatul a fost predat polițiștilor

În cursul zilei de ieri, managerul unei societăţi comerciale din oraș a solicitat sprijinul jandarmilor arădeni după ce a surprins o persoană, care făcea curăţenie în sediul firmei, ieşind din vestiarul angajaţilor, deşi nu avea acces acolo.

În scurt timp, la faţa locului s-a deplasat imediat un echipaj de jandarmerie care l-a identificat pe Claudiu B.S., de 20 ani, domiciliat în municipiul Arad. Acesta a recunoscut că a intrat fără drept în vestiar, iar cu ajutorul a două seturi de chei pe care le-a găsit pe un panou, a deschis fişetele personale ale unor angajaţi. În urma controlului corporal, jandarmii au descoperit asupra acestuia un card bancar şi suma de 330 lei, ambele sustrase din fişetele personalului.

“Jandarmii au returnat persoanelor păgubite bunurile sustrase, iar tânărului i s-au întocmit actele premergătoare în vederea începerii urmăririi penale”, a declarat Florin Zapodean, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Arad. Dosarul cu actele premergătoare va fi înaintat  Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad astăzi, pentru continuarea cercetărilor.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite