Un bărbat a încercat să îi ofere unui agent de poliție 500 de euro mită

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bărbatul este cercetat acum pentru dare de mită, după ce procurorii i-au organizat un flagrant. Pentru fapta sa, bărbatul riscă ani grei de pușcărie.

Omul a căzut în plasa ofițerilor DGA în urmă cu câteva ore tocmai în locul în care urma să dea banii ca prietenul său, aflat la necaz, să scapa basma curată. Totul pare să fi pornit în urma unei acțiuni organizate de polițiști. Agentul din cadrul Postului de Poliție din comuna Șag a oprit în trafic un șofer. În timpul verificărilor, polițistul a constatat că șoferul conducea un  autoturism a cărui număr de înmatriculare era expirat.

Față de cele constatate, polițistul urma să ia măsurile de cuviință însă în discuțiile celor doi a intervenit un prieten de-al bărbatului care se afla într-un alt autoturism. Acesta a încercat să salveze pielea amicului său și i-a oferit polițistului suma de 500 de euro. Insistent, polițistul și-a dat întâlnire a doua zi cu bărbatul larg la mână. Agentul de poliție a anunțat între timp ofițerii DGA și procurorii care au organizat în cel mai detaliat mod un flagrant. Astfel, ieri după masă, bărbatul a fost surprins tocmai când încerca să îi dea polițistului suma de bani promisă. El a fost ridicat imediat și dus la Parchetul pentru audieri.

“Bărbatul este cercetat pentru dare de mită, urmând ca la finalul cercetărilor, să se ia măsurile de cuviință împotriva acestuia”, a declarat Dan Ursu, prim-procuror adjunct în cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad.

Vom reveni cu detalii despre acest caz.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite