Un bărbat a fost târât de tramvai câţiva metri în staţia de la Polivalentă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbatul a aluncat sub tramvai
Bărbatul a aluncat sub tramvai

În această dimineaţă în staţia de tramvai de la Polivalentă un bărbat, care a alunecat sub tramvai a fost târât câţiva metri. Oamenii care s-au aflat în staţie au rămas inmărmuriţi când au văzut că zăpada este plină de sânge.

La faţa locului au ajuns imediat echipajul SMURD, cel al Poliţiei şi o echipă de la CTP.

image

Bărbatul a fost dus de urgenţă la spital în stare destul de gravă.

 Oamenii spun că bărbatul a trecut prin loc nepermis, peste linii, şi când a ajuns în staţie a alunecat şi s-a dezechilibrat.

„A alunecat şi a căzut. Am anunţat familia, deoarece bărbatul era conştiient şi ne-a putut da detalii”, spune unul dintre martorii de la faţa locului. Acum bărbatul se află sub observaţia medicilor. El are o fractură deshisă la piciorul drept şi câteva leziuni toracice.

Vatmanul tramvaiului a fost dus şi el la spital pentru stabilirea alcoolemiei. „În urma acestor verificări s-a stabilit că nu a consumat băuturi alcoolice. Bărbatul accidentat se numeşte Rudic Olec şi are 70 de ani”, spune agent şef principal de poliţie Marinel Mariş, din cadrul Poliţiei Rutiere Arad. 

 În timpul în care se făceau măsurători un alt bărbat a aluncat lângă un alt tramvai, însă oamenii din jur l-au ridicat imediat.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite