Un bărbat a fost găsit spânzurat în pădure. Cadavrul era în stare de putrefacţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat în vârstă de 44 de ani care a dispărut de la domiciliu pe data de 1 octombrie a fost găsit spânzurat într-un copac, în pădurea din localitatea arădeană Fântânele.

Pădurarul a fost cel care a făcut descoperirea și care a sunat la 112 pentru a anunţa poliţiştii.

Imediat după dispariția lui, rudele au anunțat poliția, însă nu a fost de găsit. Un indiciu care a stârnit semne de întrebare familiei sale a fost maşina bărbatului care a fost găsită după două-trei zile de la dispariţie, chiar de către fiul său, în apropiere de locul în care şi-a pus capăt zilelor. Însă nimeni nu s-a gândit atunci, că omul şi-a luat zilele chiar în pădurea din apropiere.

Apropiaţii familiei spun că rudele s-au gândit că acesta a ales să plece în străinătate fără a da nimănui alte explicaţii.

Criminaliştii au deschis o anchetă pentru a stabili împrejurările în care a murit bărbatul şi care a fost motivul pentru care acesta şi-a luat viaţa. În zonă a fost prezent şi un echipaj de pompieri care au ajutat la coborârea cadavrului la pământ. Acesta se afla la înălţime mare şi a fost nevoie de intervenţia lor.
 

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite