UPDATE Un bărbat a fost găsit mort în locuință. A fost prins autorul crimei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Polițiștii arădeni au descoperit într-o locuință din cartierul Aradul Nou, cadavrul unui bărbat de 57 de ani. Descoperirea a fost făcută ieri după amiaza de către unul dintre vecini.

UPDATE: Alături de tânăr a fost reținută și concubina acestuia. Femeia are 34 de ani și este din Arad. Ea împreună cu concubinul au mers la bărbat acasă. Înainte de a fugi, concubina suspectului a furat un telefon mobil din buzunarul victimei. Procurorii vor propune arestarea preventivă, bărbatul este acuzat de omor, iar concubina de tâlhărie.

UPDATE: Suspectul principal al crimei este un tânăr în vârstă de 28 ani, născut în Arad, dar cu domiciliul în judeţul Maramureş. Imediat după ce l-a omorât pe bărbat, tânărul a fugit din judeţ, însă poliţiştii l-au prins. Tânărul împreună cu bărbatul au băut într-un bar din Aradul Nou, apoi au plecat spre locuința victimei unde au continuat să bea. Suspectul a luat o bucată de lemn şi l-a lovit pe bărbat în cap apoi a început să caute prin locuință. Tânărul are antecedente penale. El a fost reținut pentru 24 de ore.

Acesta  s-a gândit că ceva nu este în regulă cu vecinul lui când a văzut în plină zi becul aprins. Ajunși la fața locului, polițiștii au găsit cadavrul bărbatului pe jos iar camera era răvășita.

Din primele cercetări a reieșit că bărbatul a fi primit o lovitură în cap. Anchetatorii presupun că omorul a avut loc noaptea trecută. În cameră au fost găsite două pahare și două căni de cafea.

În momentul de față polițiștii au un cerc de suspecți iar audierile sunt în plină desfășurare. De două săptămâni, bărbatul era singur acasă, deoarece de soția sa a plecat în vizita la fiica lor, care muncește în Germania. Vecinii spun că ultima oară l-au văzut în urmă cu două seri, când a plecat dintr-un bar, însoțit de un necunoscut.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite