Un bărbat a fost amendat cu 25.000 de lei pentru că a transportat în regim de taxi două persoane din Spania în România

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat din Braşov a fost amendat cu 25.000 de lei pentru că a transportat în regim de taxi două persoane din Spania până în România. Bărbatul le-a cerut clienţilor pentru transport suma 150 de euro.

„Acesta a fost depistat în cadrul acţiuni organizate, pe linia combaterii încălcării normelor legale privind transporturile de mărfuri şi persoane de poliţiştii din Nădlac şi Grupa de Jandarmi Pecica. Braşoveanul, fără a fi autorizat, şi utilizând un autoturism înmatriculat în Spania, a efectuat un transport de persoane în regim de taxi pe ruta Spania - România cu destinaţia Braşov. Acesta a transportat două persoane de la care a încasat 150 euro drept preţ al călătoriei”, spune purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad.

Acesta a fost sancţionat cu o amendă în valoare de 25.000 de lei, fiind aplicată totodată măsura complementară a suspendării dreptului de utilizare a autovehiculului pe o perioadă de şase luni şi reţinerea certificatului de înmatriculare, cât şi a plăcuţelor cu numărul de înmatriculare.


Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite