Un bărbat a fost accidentat grav de o autoutilitară exact pe trecerea de pietoni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Accidentul a avut loc în cartierul Micălaca
Accidentul a avut loc în cartierul Micălaca

Un bărbat în vârstă de aproximativ 35 de ani a fost accidentat grav aseară, exact pe trecerea de pietoni. Incidentul a avut loc în cartierul Micălaca, lângă viaductul spre magazinul Profi.

Potrivit primelor cercetări de la fața locului, victima se afla în calitate de biciclist și a încercat să traverseze șoseaua pe trecerea de pietoni. În același timp, șoferul unei autoutilitare nu l-a observat și l-a accidentat grav.

“Victima se află în stare gravă la spital. Șoferul autoutilitarei circula pe prima bandă în momentul în care a acroșat biciclistul care s-a angajat în traversarea șoselei pe trecerea de pietoni semnalizată corespunzător. Continuăm cercetările”, a declarat Răzvan Meszar, subinspector la Poliția Rutieră.

La fața locului, zeci de curioși s-au adunat ca la circ și au început să-și dea cu părerea. “Semnul pentru trecerea de pietoni ar trebui pus cu mult înainte de zebră, pentru ca șoferii să aibe timp să încetinească viteza. Îl știu pe bărbatul accidentat, e vecin aici cu noi în Micălaca. Obișnuia să meargă des pe bicicletă”, a declarat unul dintre martori. Traficul rutier în zonă a fost îngreunat timp de aproape o oră.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite