Un bărbat a ajuns în atenția polițiștilor după ce a furat un aparat de măsurat glicemia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Minora a fost reținută de jandarmi
Minora a fost reținută de jandarmi

Ieri, agenţii de pază ai unui supermarket situat pe strada Calea Radnei din municipiul Arad, au sesizat telefonic dispecerul de serviciu din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Arad cu privire la faptul că un bărbat a sustras aparatură electronică din magazin.

La scurt timp, o patrulă de jandarmi s-a deplasat la faţa locului, unde l-a identificat pe S.G.D. în vârstă de  41 ani din Arad, care aflîndu-se la cumpărături în supermarket a ascuns în buzunarul gecii pe care o purta  un aparat pentru măsurat glicemia. Bărbatul a reuşit să treacă de casa de marcat fără să plătească produsul, dar a fost oprit de agenţii de pază la ieşirea din magazin.

“La controlul corporal preventiv efectuat de jandarmi, a fost găsit asupra bărbatului produsul sustras, în valoare de 139 lei. Produsul a fost restituit reprezentantului supermarketului, prejudiciul fiind recuperat integral”, a declarat Florin Zapodean purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Arad.

Jandarmii i-au întocmit bărbatului actele premergătoare în vederea începerii urmăririi penale, acte ce vor fi înaintate  Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad pentru continuarea cercetărilor.

Arad



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite