Un băiat de trei ani a scăpat ca prin minune după ce casa în care se afla a luat foc

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un băiețel de numai trei anișori a scăpat ca prin minune după ce casa în care se afla singur a  luat foc. Vecinii au fost cei care au observat flăcările și au intrat în imobil ca să-l salveze pe copil. Incidentul a avut loc în orașul Lipva din județul Arad,

Incendiul a izbucnit la o casă din oraşul Lipova, județul Arad, în care se afla singur un băieţel de trei ani, sora acestuia, de 15 ani, fiind plecată la vecini. Localnicii de pe stradă au observat fumul dens care ieşea din casă, au intrat și găsit copilul singur în locuinţă, cu arsuri pe corp.

Băieţelul a fost transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad. Medicii de la Unitatea de Primire Urgenţe spun că băiatul are arsuri pe faţă, pe membre şi pe căile respiratorii, dar şi o intoxicaţie cu monoxid de carbon.

Cauza incendiului a fost un scurtcircuit

Instalaţia electrică a casei era foarte veche şi s-a produs un scurtcircuit. Localnicii afirmă că părinţii celor doi minori sunt plecaţi la muncă în Spania şi că aceştia locuiau cu bunica, care era la serviciu în momentul izbucnirii incendiului.

Arad



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite