Un băiat de 18 ani a murit înecat la scăldat după ce a rămas prins în mizeria de pe fundul bălţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tragedie la scăldat . Un tânăr de doar 18 ani şi-a pierdut viaţa tocmai când încerca să se răcorească. Băiatul a fost scos din apă după doar câteva minute de prietenii săi, însă era deja mort.

Tragedia s-a petrecut ieri seară, în timp ce băiatul, de loc din Bacău, venise cu câţiva prieteni la scăldat în Pădurea Ceala. Deşi ştia să înoate, la un moment dat, băiatul nu a mai ieşit la suprafaţă. Prietenii au intrat imediat în panică şi în timp c eunii dintre ei au strigat după ajutoare, ceilalţi au început să îl caute pe băiat. L-au găsit la scurt timp şi l-au scos la mal, însă fără suflare. La faţa locului a ajuns imediat şi echipajul Smurd însă medicii nu au mai putut face absolut nimic pentru a-l salva pe băiat.
Martorii şi prietenii băiatului spun că de vină ar fi fost algele şi murdăria de pe fundul apei, care l-au ţinut prins pe băiat.
Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz şi urmează să stabilească cine trebuia să aibă în grijă balta şi dacă într-adevăr algele din apă i-au grăbit tânărului sfârşitul.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite