Un minor a scăpat ca prin minune după ce a căzut într-o groapă adâncă de doi metri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un băiat de 14 ani a căzut aseară, cu bicicleta, într-o groapă plină  cu apă, adâncă de doi metri. Capcana se află tocmai pe trotuar şi  fusese lăsată de muncitori, nesemnalizată.

Băiatul a fost, de curând operat la ureche, aşa că a fost o minune că a scăpat nevătămat.  Părinţii acuză firma care a lăsat abisul neastupat că i-au pus viaţa  copilului lor în pericol. Băiatul mergea spre casă cu bicicleta. Nu a observat gaura din  trotuar şi a căzut în groapă. L-au scos afară câţiva trecători.

Locul unde a căzut băiatul

“Copilul meu a fost operat la urechi de mai multe ori şi a căzut cu capul în apă, putea să-şi piardă cunoştinţa în urma căzăturii şi putea să moaură înecat”, a declarat Aurelia Vrăbieş, mama copilului. Capcana din asfalt, făcută de ceva vreme chiar pe trotuarul de lângă Primăria din Şimand, e lata de 4 metri şi lungă  de 7.

Primarul localitatii Simand

Un veritabil pericol pentru localnici, care sunt nevoiţi să o  ocolească pe carosabil. “Eu am căzut cu Dacia în ea, era nesemnalizată  de ceva vreme. Se lucrează la podeţul ăsta din primăvară”, a spus o localnică. Firma care asfaltează de mai bine de doi ani DN 79, Arad-Oradea a început în primăvară lucrările la un podeţ.

În locul lui, în  apropierea Primăriei din Şimand s-a căscat doar o groapă. Adâncă  de 2 metri şi plină cu apă. Oamenii spun că  fost împrejmuită abia  de dimineaţă, după ce băiatul de 14 ani a căzut în ea. Muncitorii nu au vrut să comenteze incidentul, dar zic că groapa era semnalizată. 

Mama copilului

“Ne strică toate trotuarele şi lasă gropi  nesemnalizate şi pe asta au împrejumuit-o după accident. Lucrează de mai bine de doi ani la drumul ăsta şi la podeţul ăsta din primăvară”, a declarat Florin Dema, viceprimar Şimand. Nu este prima dată când gropile din Şimand fac victime. Anul trecut 3 femei au fost grav rănite după ce au căzut într-o groapă  săpată de o firmă de cabluri. De această dată, familia băiatului vrea  să dea în judecată pe cei care au săpat, dar au uitat să mai şi astupe  gaura din trotuar.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite