Un autoturism BMW declarat furat în Belgia a fost descoperit la vama Turnu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Autoturismul BMW era furat din Belgia
Autoturismul BMW era furat din Belgia

Poliţiştii de frontieră arădeni au descoperit un autovehicul BMW, care figura în baza de date a Interpol ca fiind furat dintr-o ţară a Uniunii Europene, mai exact din Belgia.

Un cetățean român, Ionică S. în vârstă de 28 de ani s-a prezentat aseară în vama Turnu la volanul unui autoturism marca BMW 525, înmatriculat în Belgia.

”La controlul de frontieră bărbatul a prezentat certificatul de înmatriculare emis de autorităţile belgiene pe care era trecută menţiunea ,,Annule’’, iar la solicitarea poliţiştului de frontieră să prezinte la control şi permisul auto acesta a declarat că este posesorul unui permis de conducere emis de autorităţile germane, pentru o perioadă de timp nelimitată, dar a fost pierdut nu cu mult timp în urmă” a declarat Ion Mareș, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție de Frontieră Arad.

Devenind suspicioși, polițiștii de frontieră au făcut cercetări în baza de date a Interpol precum şi prin Punctul de Contact Oradea. După efectuarea verificărilor de rigoare, oamenii legii au constatat că maşina figura ca fiind furată de la data de 03.11.2008 din Belgia, iar numerele de înmatriculare aparţin unui alt autoturism.

Bărbatul aflat la volan, a declarat că nu ştia că autovehiculul este furat, deoarece acesta a fost cumpărat de la un cetăţean belgian şi că nu i-a achitat întreaga sumă de bani solicitată.

Totodată, polițiștii au mai stabilit și că bărbatul nu are nici permis de conducere eliberat de autoritățile germane.


Arad



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite